Була на масажі в салоні Lakshmi Spa дуже задоволена якісними послугами. Масаж вищого рівня і дуже позитивно впливає на самопочуття, тому задоволена і всім рекомендую. Ціни на послуги можна переглянути на сайті, а також записатись онлайн на прийом. Всі деталі на сайті.
Масаж
Сообщений 1 страница 2 из 2
Поделиться22023-05-09 00:08:50
Була на масажі в салоні Lakshmi Spa дуже задоволена якісними послугами. Масаж вищого рівня і дуже позитивно впливає на самопочуття, тому задоволена і всім рекомендую. Ціни на послуги можна переглянути на сайті, а також записатись онлайн на прийом. Всі деталі на сайті.
Теж там був, і мені теж сподобалось. Вирішив запитати їх секрет такого приємного масажу. І вони мені дали відповідь, окрім професійного персоналу, вони ще використовують якісну косметику. Я ще запитав, де можна таку купити косметику, і вони мені скинули посилання на магазин де продається все для салонів краси. Магазин "Shine Style" став моїм улюбленим місцем для покупки інструментів та косметики для дому та мого маленького бізнесу! Великий вибір товарів, низькі ціни та швидка доставка дозволяють не хвилюватися про покупки. Консультанти завжди готові допомогти та відповісти на всі питання. Раджу всім своїм знайомим!